El Quadre Escènic del Teatre Centre Catòlic es prepara per a l’estrena de Les Amistats Perilloses el pròxim 4 de maig sota la direcció de Germán Gómez. L’obra està basada en la novel·la de l’escriptor francès Choderlos de Laclos de l’any 1782 i és una reflexió sobre la lluita de poders entre el bescompte de Valmont i la marquesa de Merteuil.

El director de l’obra, Germán Gómez, ha explicat que tot i que el text està ambientat en la societat francesa pre revolució “ens ha fet reflexionar sobre com hem canviat. Per exemple, com èren abans les relacions entre homes i dones. Passaven coses que ara no permetriem. Mentre que l’ambició pel poder es continua sent igual”.

Els diàlegs s’han actualitzat perquè siguin més lleugers així com el vocabulari de l’època. També s’ha modernitzat el vestuari i el decorat s’adapta a quatre ambients diferents. El quadre escènic de Les Amistats Perilloses compta amb un equip d’una vintena de persones entre les quals vuit intèrprets.

L’obra es representarà al Centre Catòlic aquest cap de setmana (4 i 5 de maig) a més del 20 de juny en el marc de les festes majors del barri.

Compra d’entrades aquí