Aquests dilluns han començat les activitats de primavera del Programa Municipal per a la Dona que s’allarguen durant els mesos de maig i juny, a la masia de Can Colom, seu del Centre d’Atenció i Informació a la Dona (CAID).

Des de dilluns es pot visitar l’exposició “Trobar temps dins del temps. Per què les dones volem la reforma horària?”, que es du a terme en col·laboració amb l’Institut Català de les Dones (ICD). La mostra romandrà oberta fins al 31 de maig.

L’agenda d’activitats també recull la sessió de cinefòrum “Si en toquen una, ens toquen a totes”, amb la projecció de curts sobre les violències masclistes, que anirà a càrrec de Drac Màgic i que es farà el 14 de maig, a les 17.30 hores.

El taller temàtic “Sexualitat femenina: reconcilia’t amb el teu plaer”, a càrrec de Luana Salvadó, psicòloga sanitària especialitzada en sexualitat, consciència corporal i dansa, abordarà les emocions i el benestar de la dona. Seran tres sessions, que s’impartiran els dijous 16, 23 i 30 de maig, de 10.30 a 12.30 hores. La inscripció és gratuïta i es gestiona a través del Centre d’Atenció i Informació a la Dona (CAID).

Pel que fa a les xerrades, se n’han programat dues: “Dones mecenes i mentores a la història de l’art”, a càrrec de la historiadora i divulgadora Mireia Puente, que es farà el 28 de maig, a les 17.30 hores, i “Ecofeminisme i fotografia: reivindicar la connexió”, a càrrec d’Eli Pedrosa, fotògrafa especialitzada en fotografia terapèutica i gènere, l’11 de juny, a les 17.30 hores.

Per inscriure’s a les activitats, cal contactar amb el CAID a través del telèfon 93 403 62 70 o del correu electrònic caid@l-h.cat. Les inscripcions a les activitats es fan a través del CAID i són gratuïtes.