La Fundació Esportiva L’H Atlètic ha acabat en una meritòria 4a posició a la 2a Catalana femenina. Amb una plantilla totalment nova el conjunt de Dani Barnés ha anat de menys a més fins a convertir-se en l’equip revelació de la lliga. L’any vinent l’equip vol ser més ambiciós. 

Molta satisfacció al vestidor de la FE L’Hospitalet Atlètic després d’haver completat una bona trajectòria a la lliga amb 4t lloc final. Una fita que encara té més valor si es té en compte que l’equip es va formar del no res al mes de setembre, amb una barreja de jugadores joves amb d’altres amb més experiència.

L’inici a la 2a Catalana va ser complicat, amb només un triomf en les sis primeres jornades. Les jugadores no van caure en el desànim i va reaccionar guanyat tretze partits, empatant dos i perdent només tres.

Els bons resultats, i sobretot el bon ambient que s’ha generat a dins del vestidor, ha provocat que de cara a la propera temporada tot es vegi amb optimisme. L’actual plantilla continuarà i al mateix temps es busquen noves jugadores per donar una altre salt qualitatiu i també a la classificació.

La FE L’H Atlètic ha tancat la seva participació a la lliga amb un balanç de 93 gols marcats i 49 encaixats.