Vint any de feina i que s’han traduït, entre altres reconeixements, en el Segell internacional d’Excel·lència EFQM 600. El Complex Assistencial en Salut Mental Benito Menni de Germanes Hospitalàries, i que té una de les seves seus a L’Hospitalet, ha estat la primera entitat de salut mental en rebre aquesta distinció tant a Catalunya com a Espanya.

Aquest segell és un reconeixement a la gestió excel·lent, innovadora i sostenible que concedeix el Club Excelencia en Gestión com a representant a Espanya de la Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat (EFQM).

“És un compromís amb avançar en la qualitat assistencial i en millorar la transparència i l’autoavaluació per a garantir que quan estem atenent els ciutadans estem realment compromesos amb la seva assistència”, ha explicat Blanca Navarro, Cap d’Àrea de Benito Menni a L’Hospitalet.

Darrera aquesta distinció si amaga molta feina, però sobretot, asseguren una organització amb ànima i on la humanització n’és un eix vertebrador. “Les nostres cures estan impregnades d’humanització i els nostres valors també i treballem per acompanyar a la persona en tot el seu procés vital”, ha apuntat Isabel feria, Supervisora d’Infermeria de Benito Menni a L’H.

Una altra de les distincions que ha rebut recentment l’organització, que atén més de 25.000 persones l’any entre els seus serveis hospitalaris i comunitaris, ha estat el reconeixement que els ha atorgat l’entitat Obertament per la lluita contra l’estigma.