L’Hospitalet ha tornat a viure una de les seves grans festes de l’esport amb una nova edició de l’Enroda’t, emmarcat dins de les Festes de Primavera de la ciutat. A partir de les 10 del matí, amb la plaça Europa com a punt de sortida i d’arribada, centenars de persones amb vehicles sense motor (bicicletes, patins, patinets…) han participat en una pedalada popular de 8 km de recorregut.

A més a més, a la mateixa plaça s’han organitzat activitats paral·leles que han estat organitzades per més de 30 entitats esportives de la ciutat. A la part central s’ha instal·lat una zona d’exhibicions d’esportistes de gimnàstica artística. Altres activitats han estat el futbol, el bàsquet, rugbi, taekwondo, tennis o voleibol, entre d’altres.

A les 12 del migdia ha començat una classe magistral de zumba dirigida per monitors que treballen als poliesportius municipals. Aquest esdeveniment ha arribat després de la cursa nocturna i ha estat el colofó final d’un cap de setmana dedicat als esports a L’Hospitalet.