L’Auditori de Cornellà va acollir l’acte de lliurament de la tercera edició dels Premis a la Innovació Empresarial Metropolitana, una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Cornellà, a través del Centre d’Empreses Procornellà i l’AMB, que vol reconèixer les empreses emergents més innovadores creades entre el 2019 i el 2023.

L’obsequi per a cadascuna de les quatre start-ups escollides és de 6.000 euros.

  • En la categoria d’indústria 4.0 l’empresa guanyadora ha estat Cooling Photonics que es dedica al desenvolupament de materials que refreden qualsevol superfície sense energia
  • En la categoria de comerç i turisme, l’escollida ha estat Re-Pot Market, un supermercat en línia sense plàstics i amb envasos retornables.
  • En la categoria de dones, la millor empresa ha estat Virmedex, que dissenya i crea videojocs amb realitat virtual per a l’entrenament de professionals de l’àmbit de la salut.
  • Enguany s’ha estrenat el premi a la millor iniciativa empresarial en la categoria de sostenibilitat i descarbonització i la guanyadora ha estat Jolt, ubicada a L’Hospitalet, que fabrica i comercialitza tecnologia d’elèctrodes activats per a la indústria verda de l’hidrogen.