Del 14 al 24 de maig és el període de preinscripció per al nou alumnat per al curs 2024/2025 de l’Escola Municipal de Música Centre de les Arts EMMCA. Aquest centre ofereix música, teatre i dansa, per a totes les edats i tots els nivells. Hi ha des de música per a nadons, a introducció a la música, formació en música clàssica, big band, jazz monouche i tradicional, passant per musicoteràpia.

Podeu consultar l’oferta educativa i les places disponibles per al  proper curs a la web de l’escola.

També s’ofereix la formació reglada amb els ensenyaments del grau professional.

La preinscripció es podrà realitzar telemàticament a partir del 14 de maig a les 16:00 de la tarda, a través d’aquest enllaç. La preinscripció també es pot fer de manera presencial del 14 al 24 de maig, demanant cita prèvia al telèfon 93 403 29 40 a partir d’avui 14 de maig i en horari 10 a 13h.

El coordinador de l’EMMCA Raül Brenchat, ha destacat “l’oferta formativa que ofereix l’escola des dels nadons als més grans. En música tradicional i moderna per els joves i adults, i per els més petits també hi ha una amplia varietat de cursos”

Brenchat ha afegit que “qualsevol nen o adult que toqui algun instrument es pot apuntar i des de l’escola el podem dirigir algun grup per continuar amb la seva preparació musical.”

Consulta el programa amb l’oferta total de l’EMMCA