L’Associació de Veïns del Centre ha reclamat accelerar la reforma de les places de la Mare de Déu de Montserrat i de Lluís Companys.

El seu president, Antonio Bisbal, ha recordat, pel que fa a la plaça de la Mare de Déu de Montserrat, que “hi ha compromisos, en un principi, que en aquest mandat serà reformada i el que es farà és ordenar els aparcaments, quedarà com és ara però amb molt més espai”.

Sobre la plaça de Lluís Companys, el president de l’AAVV, en declaracions a l’Entrevista de l’Informatiu, ha indicat que ja “tenim els plànols de la reforma, es canvia una mica el momument a Lluís Companys i es farà un zona perquè la gent pugui fer exercici i més zona verda que és el que volem”.

La rambla de Just Oliveras també entra dins el plans del Districte per fer-li una propera reforma “volem que els laterals siguin per a vianants i que no hi hagi el desordre d’ara amb motos, cotxes, patinets, i que sigui una rambla de veritat i volem que es modifiqui” ha manifestat Bisbal.

“Està tot pendent, així portem des de l’any 2018, volem que es faci i ens han promès que en aquest mandat, segur, es farà la plaça de la Mare Déu de Monserrat” ha afegit el president veïnal.

Sobre aspectes d’atenció sanitària, Antonio Bisbal creu que el CAP Just Oliveras “està saturat i esperem que es faci el CAP de Sant Josep per alleugerir-lo, Oliveras és un caos”.