El president de l’Associació de Veïns de Collblanc la Torrassa, Jofre Rojas, ha dit que “el tema de la inseguretat als nostres barris és un tema vell, recurrent i plantegem a la Guàrdia Urbana una patrulla itinerant perquè els caps de setmana són molt conflictius al barri tant de nit com de dia. Els robatoris a la gent gran són molt alts”.

Un altra tema d’actualitat al barri és la remodelació del carrer Martí i Julià. Rojas ha afirmat que “és un projecte interessant i demanem que es respecti l’arbrat perquè una ciutat sense arbres és un castell de pedres. També preguntem que passarà amb els cotxes que aparcaven i ara no tindran on fer-ho”.

En el sí de l’Entrevista de l’Informatiu, Jofre Rojas ha assenyalat que l’associació veïnal que presideix s’ha sumat a la signatura del manifest per demanar la reobertura de l’Auditori de la Torrassa tancat des de l’estiu. “Un grup de persones estem darrere de les negociacions que porten a terme l’Arquebisbat i l’Ajuntament. Ha fet un gran servei al barri i volem que torni a obrir. Està bé que mantinguin converses però allò que volem són solucions”.