El nou president de l’Associació de Veïns de Can Serra, Gregorio Martínez, es planteja com objectius “seguir la lluita per les millores del barri, les lluites socials i atenció als veïns. Serà una continuïtat de tot el que ja veníem fent”.

Martínez ha reclamat, en declaracions a l’Entrevista de l’Informatiu, més implicació del barri, sobretot de les persones de la segona i tercera generació: “no hi ha un relleu generacional i això és el que provoca que a vegades no arribem a tot”.

Sobre les darreres reivindicacions el nou president de l’AVV de Can Serra recorda que van demanar un projecte per a edifici de l’antic Casal d’avis: “Vam reclamar a la regidoria que pensàven fer en aquest edifici. La reinvidicació que fem és que Can Serra és l’únic barri de L’Hospitalet que no té ni biblioteca, ni centre cívic, ni centre cultural o fins i tot un lloc d’acollida per a la gent jove. És incomprensible que tinguem Can Serra sense aquest equipament. Li demanem a l’Ajuntament dates de compromís, però ni ens informen ni ens diuen res”.

Pel que fa a la reforma de la plaça de la Font, Gregorio Martínez ha recordat que “teòricament havíen d’haver començat les obres, però la regidora ni ens contesta ni ens diu res, a part que ve algunes vegades pel barri i ens ignora totalment a l’Associació de Veïns”.