“El líder del Panteón” és nova la obra de l’autor i veí de Collblanc, Noel Rodríguez. Després d’autoeditar-se la saga de còmics “La mort novata”, ara l’editorial SeLeer publica la seva primera novel·la. Un relat en to d’humor que ens trasllada fins a un món fantàstic protagonitzat pels déus i les seves aventures, que es desenvolupen en paral·lel a reflexions al voltant de les religions.  

Així, Noel Rodríguez explica que “és un llibre sobre com es creen les religions i els déus. En to còmic s’explica com un vell clergue anomenat Odidrep comença a creure en un nou déu. Un ésser que començarà a viure al panteó envoltat d’altres divinitats. Encara que no ho sap, és el déu més poderós de tots perquè el seu seguidor creu en ell a ulls clucs”.

Més enllà de les aventures fantàstiques del déu protagonista, el llibre també aborda qüestions com els conflictes religiosos, el fanatisme o les sectes.

Així, l’autor assegura que en la novel·la “hi ha molta crítica a les religions i les seves estructures fèrries. El llibre vol respondre preguntes com per què els déus volen que creem en ells o per què les religions són excloents les unes amb les altres”.

Un rerefons de crítica i reflexió que Noel Rodríguez construeix a patir del sentit de l’humor. “És un humor bastant absurd i gamberro. Això, no vol dir que el llibre estigui buit de contingut, realment parlo de fe, de religió i dels seus valors. Escollim la religió en base als nostres valors o ens adaptem als valors de la nostra religió?”, es pregunta.

“El líder del panteón” ja està disponible en format electrònic i ben aviat es podrà trobar també a les llibreries.