Laura Ballarín ha visitat L’Hospitalet i ha fet un acte de campanya a la carpa instal·lada pel PSC al Parc de l’Alhambra, en el marc de les festes de Santa Eulàlia. Tot i l’ambient festiu de la jornada, l’eurodiputada va aprofitar per explicar quines són les propostes del partit per a Europa.

Fins a la carpa també s’han acostat figures importants del consistori hospitalenc, com l’alcaldessa, Núria Marín i el que serà el seu successor i que agafarà el relleu el pròxim 15 de juny, David Quirós.

Ballarín ha destacat la importància de la ciutat com a bastió socialista i també ha demanat el vot a les eleccions europees, ja que són fonamentals per construir el futur del projecte comunitari: “Europa és L’H, Europa és Catalunya i Europa som tots. Europa la construïm tots i totes amb el nostre vot cada cinc anys. Europa ha portat a L’Hospitalet més de 29 milions d’euros amb els fons de recuperació Next Generation, milions d’euros invertits en edificis públics, transició digital, mobilitat sostenible…”.

Durant l’acte de campanya també ha presentat les que seran les propostes claus del partit al Parlament Europeu. “El Partit Social vol continuar avançant en l’Europa social, en l’Europa feminista, en l’Europa verda i l’Europa digital; volem blindar els drets de les dones, protegir-les contra la violència masclista i blindar el dret a l’avortament; volem avançar en el Pacte Verd i en la Transició Ecològica, acompanyant-lo amb fons, volem una transició verda amb cor vermell”.

La jornada ha finalitzat amb música a la carpa per tots els simpatitzants del partit i ha comptat, com cada any, amb una paella popular per a tots els assistents.