La Comissió d’Actes Culturals Mare de Déu dels Desemparats enceta nous projectes i propòsits. Amb Jordi Lázaro a la presidència des de fa poc mesos, l’entitat vol convertir l’Auditori La Torrassa en un espai emblemàtic del barri.

“Ha de ser l’emblema de la Torrassa, volem que ocupi aquell espai entre el Teatre Joventut i el Centre CultuRal, un espai entremig que és tan necessari”, ha explicat Jordi Lázaro, president de la Comissió d’Actes Culturals Mare de Déu dels Desemparats.

A banda de treballar per la cultura i les arts escèniques, l’entitat també té com a pilar bàsic “crear xarxa, participació i barri, volem integrar-nos amb tot el teixit associatiu, fomentar-lo i cohesionar-lo amb la nostra petita aportació”, ha afegit Lázaro. En aquesta linia, el president de la comissió ha explicat que també s’han proposat “créixer en la diversitat, que nosaltres puguem ser un punt de trobada”.

I per fer-ho, una de les apostes és la producció pròpia on “hi estigui present la dansa i la música i on hi pugui tenir cabuda la mainada. Segur que als grans professionals de les arts escèniques de L’Hospitalet algú els hi va proporcionar poder estar a un escenari, i aquí tenim aquest, per a tots els nous professionals”, conclou. El primer espectacle d’aquestes característiques arriba el 27 de febrer amb Voces del Alma on el cant líric és el protagonista amb una soprano i un tenor dalt l’escenari.

Saben que la pandèmia no els hi posarà fàcil, de fet, l’any passat ja va impedir que celebressin els seus 25 anys d’història. Però des de la comissió seguiran treballant per la cultura i les arts escèniques i esperen aquest any, poder celebrar l’aniversari coincidint amb el Cinquè Memorial Antonio Carrión, qui va ser el primer president de l’associació.