La sala d’exposició de l’Auditori Barradas presenta un homenatge al fotògraf Antoni Monrós, conegut a L’Hospitalet pel seu mític estudi fotogràfic del carrer de les Roselles. Aquesta exposició s’endinsa en la seva faceta menys coneguda com a pintor.

La mostra, que coincideix amb el centenari de l’autor, fa un repàs a la seva trajectòria per la pintura i el dibuix, sense oblidar-se tampoc de la seva labor com a fotògraf i emprenedor. A principis dels anys 50, aquest va engegar un petit laboratori fotogràfic, que amb els anys esdevindria, una botiga de referència en tot allò relacionat amb la fotografia a la ciutat.

Monrós, sempre va estar vinculat a entitats de la ciutat com la Unió Excursionista i el Centre Catòlic, des d’on va compartir sempre la seva passió per la fotografia. Tant és així, que el concurs fotografia artística, fa més de dues dècades, que duu el seu nom.

El seu llegat ha continuat en mans dels seus fills, que han mantingut viu el negoci fotogràfic, però que per falta de relleu, abaixarà la persiana després de setanta anys. “Hem anat cremant etapes tots els germans i al final si no hi ha relleu doncs toca tancar. Aquesta exposició també ens serveix per fer un comiat i per tenir un bon record de la nostra trajectoria” explica Montserrat Monrós, filla del fotogràf.

L’exposició amb les peces de pintura i fotografia es podrà veure a l’Auditori Barradas, fins al 14 de juny.