L’Atlético Marina és el tercer semifinalista del Torneig ‘Ciutat de L’Hospitalet’ després de superar el seu triangular davant de la Florida i el Gornal. Avui dijous coneixerà el seu rival que sortirà de l’eliminatòria entre el CE L’Hospitalet B, el Barcelona Sporting Club, el FC Can Buxeres i el FE L’Hospitalet Atlètic.

L’Atlético Marina ja espera rival per la segona semifinal de dissabte del Torneig ‘Ciutat de L’Hospitalet’ després de classificar-se per haver marcat més gols que els seus rivals. En el primer partit l’Atlético Marina va empatar a zero contra el Gornal, en el segon partit va guanyar per un gol a tres davant la Florida i en el darrer partit del triangular el Gornal es va imposar a la Florida per dos gols a zero.

L‘altre semifinal ja està definida, el Can Pi i l’Acadèmia L’Hospitalet es veuran les cares aquest dissabte a les set de la tarda a l’Estadi Municipal. El Can Pi es va classificar, dimarts, després de superar en el triangular a la Unificación Bellvitge, per cinc gols a zero, i empatar a un gol davant l’Hospitalense. En el darrer partit i decisiu del triangular, el Can Pi va fer el gol de l’empat contra l’Hospitalense en temps de descompte. En el primer partit del grup B, l’Hospitalense es va imposar per un gol a quatre a la Unificación Bellvitge.

Dijous es coneixerà el rival de semis de l’Atlético Marina que sortirà entre la CE L’Hospitalet B, Barcelona Sporting Club, FC Can Buxeres i FE L’Hospitalet Atlètic. En la ronda de dilluns l’equip que es va classificar per a la semifinal va ser l’Acadèmia (FAF L’Hospitalet).

Els horaris dels partits d’avui dijous són els següents:

GRUP D
Dijous 31 d’agost
19h
CE L’Hospitalet B
Barcelona Sporting Club

20h
FC Can Buxeres
FE L’Hospitalet Atlètic

21h
Guanyador 1r partit
Guanyador 2n partit

El tret de sortida en categoria femenina serà el divendres 1 de setembre amb el partit entre el CE L’Hospitalet i UD Gornal.

CATEGORIA FEMENINA
FASE DE GRUPS
GRUP A
Divendres 1 de setembre
18h
CE L’Hospitalet
UD Gornal

19h
FE L’Hospitalet Atlètic
Perdedor 1r partit
20h
FE L’Hospitalet Atlètic
Guanyador 1r partit

GRUP B
Divendres 1 de setembre
21h
La Florida CF
Club Albirrojita

Tots els partits de la fase classificatòria tindran una durada de 45 minuts, tret de les semifinals de dissabte i de les finals de diumenge que seran de 90 minuts. L’entrada per a tots els partits del Torneig serà gratuïta.