L’Atlético Centro Hospitalense està sent una de les grans sensacions de la temporada. Amb un futbol ofensiu i molt atractiu, l’equip és líder del seu grup a la 4a Catalana. El conjunt que dirigeix Jorge Hervás encara no vol parlar d’un possible ascens de categoria.

Entrenaments de qualitat, compromís, bones lectures dels partits i repartiment de minuts entre els jugadors. Aquesta és la recepta que està aplicant el primer equip masculí de l’Atlético Centro Hospitalense aquesta temporada. L’entrenador Jorge Hervás, considera que sense una bona sintonia hagués estat impossible liderar el grup 20 de la 4a Catalana.

“Més enllà de qui marca els gols, al cos tècnic ens preocupa molt més els minuts jugats. Estic convençut que si acabem pujant a 3a Catalana tindran el mateix mèrit els jugadors titulars com els que han pogut gaudir de menys minuts al terreny de joc. Els que juguen menys, amb la seva bona actitud, son els que estan fent que estiguem a dalt de la classificació”, ha comentat el mateix Jorge Hervás.

El proper partit, el que tancarà la primera volta, serà al camp de La Salle Bonanova, segon classificat a dos punts de distància. Un enfrontament que no es vol afrontar com si fos decisiu. Hervás ha assegurat que “no el tenim marcat en vermell al calendari. Serà un més, i sí que l’haurem de guanyar. Si es perd un partit no passa res. El més important si es perd és guanyar el següent enfrontament”.

D’altra banda, des de l’Hospitalense fa temps que van decidir col·laborar amb diverses causes solidàries. Exemples son les col·laboracions amb l’entitat “Héroes sin capa”, d’infants amb autisme, i també amb la Setmana de la Dona.

El club ha anunciat que nens i nenes de l’entitat “Héroes sin capa” practicaran futbol un cop a la setmana després de cedir un espai al camp municipal del Centre.