La 3a edició de la Copa Talentón Solidari de categoria aleví, que organitza l’Atlético Centro Hospitalense, va celebrar ahir dijous les finals que van deixar com a guanyador a la Fundació UE Cornellà. El torneig va recaptar fons destinats a l’associació “Héroes sin capa” que té cura dels infants amb autisme.

El camp municipal del Centre ha acollit al llarg de tota aquesta setmana la Copa Talentón Solidari. L’organitzador, l’AC Hospitalense, ha convidat a diversos equips alevins a disputar un torneig que serveix per recaptar fons destinats aquest any a “Héroes sin capa”, una entitat que treballa amb nens i nenes amb autisme. De fet, la col·laboració amb l’associació hospitalenca tindrà continuïtat a partir de l’any vinent.

“Estem treballant amb “Héroes sin capa” per tal que els nens i nenes que pateixen autisme puguin practicar futbol amb els nostres equips un dia a la setmana. Ens fa molta il·lusió, i realment ens ho hem pres com un repte solidari”, ha explicat Sergio Gautier, coordinador de l’AC Hospitalense.

La Copa Talentón Solidari ha comptat amb la participació de clubs com el Marianao Poblet, Escola Barça, Can Vidalet, CE L’Hospitalet, CF Sant Andreu de la Barca, Prat, Europa, Atlètc Sant Just, el propi AC Hospitalense i la Fundació UE Cornellà, que es va endur el títol guanyant al Barça als penals.

Al llarg d’aquests quatre dies de competició també s’han recollit aliments i joguines en col·laboració amb l’Associació Solidària Marroquí A.S. Ma.C.