Sara Andrés ha batut un rècord mundial realitzant els 200 m llisos en la seva categoria en 28’30 segons. La resta d’atletes del Meeting de Paratletisme de L’H competien per aconseguir la marca mínima per al campionat d’Europa. 

Salt de llargada, velocitat o llançament de pes, són algunes de les modalitats que s’han practicat en el Meeting de Paratletisme de L’Hospitalet. Sara Andrés n’ha estat la protagonista amb el seu rècord mundial fent els 200 m en 28’30 segons, en la categoria T62, és a dir, amb pròtesis per sota els genolls. Així celebrava la victòria:
 


A banda, han destacat les marques de Yassine Ouhdadi en 5.000 m en categoría T13 (deficiencia visual moderada) (15:20.75) i de Mari Carmen Paredes en els 1.500 m en T12 (dificultats visuals) (5:36.72), tots dos esportistes del club L’Hospitalet Atletisme. També del club han estat rellevants les proves de velocitat d’Ivan Hernández que s’ha imposat per una única centèsima (11.64 i 11.65) al mallorquí Joan Munar en els 100 m de la classe T12.

Uns 100 atletes de sis nacionalitats diferents han participat a la trobada. En anteriors edicions es reunien esportistes de fins a vint llocs d’origen, però la pandèmia enguany ha fet que la participació fos de caire més local. Malgrat això, els inscrits han augmentat un 20% respecte anys anteriors.

Durant la jornada ha estat important el caliu del públic que ha ocupat un 30% de l’aforament de les grades, és a dir, unes 400 localitats. A diferència de l’anterior edició, que es va celebrar a porta tancada, la competició d’enguany ha comptat amb l’emoció i el furor que acostumava a acompanyar l’actuació dels atletes.