L’Atlètic Club Hospitalense repeteix la“Setmana de la dona al Club”, una iniciativa que pretén conscienciar i col•laborar per tal que el món de l’esport evolucioni cap a la plena igualtat entre homes i dones. L’entitat del barri del Centre ha programat diverses activitats durant la setmana xerrades, la visita de les jugadores del Llevant Les Planes i el torneig femení.

Amb l’objectiu de donar visibilitat a la dona en el món de l’esport i fomentar-ne la participació, l’Atlètic Club Hospitalense ha posat en marxa la segona edició de la seva setmana de la Dona. I es que des del club tenen el compromís de fer créixer el nombre de jugadores a la ciutat: “Cada cop hi ha més interés per les noies de jugar a futbol i nosaltre nomes hem d’estar disposats a facilitar-lis que puguin jugar-hi en les mateixes condicions”.Durant la setmana s’han fet diverses activitats com la visita de les jugadores del Levante Las Planas, Berta Bou i Melanie, que van parlar sobre la seva experiència com a futbolistes que juguen a la màxima categoria espanyola. No hi ha dubte, però que l’activitat estrella és el torneig solidari del cap de setmana. Aquest dissabte i diumenge han passat pel Municipal del Centre més de 300 jugadores des de categoria alevi fins a juvenil.

Hi han participat els equips de la ciutat, que s’han pogut mesurar amb clubs de renom en el futbol femení com el Cornellà, l’Europa o el Barça. La Thaís, una de les jugadores de l’aleví de l’Hospitalense que “l’hi ha agrada molt tenir la oportunitat de jugar contra equips amb qui no han jugat mai, i que competeixen a la primera divisió del futbol femení”.

Des de la coordinació de l’Hospitalense, esperen que després de l’èxit d’aquestes dues primeres edicions, el “Tot dona” es consolidi com una gran cita a la ciutat per celebrar el futbol femení.