L’Associació cultural Ven Lumon ha presentat el seu proper taller d’estètica i maquillatge, que oferirà amb el suport Centre Cultural Collblanc-Torrassa.

En l’acte de presentació del curs, celebrat al centre cultural, s’ha explicat quin serà el temari i les diferents modalitats d’estètica que s’ensenyaran.

Malika Sbay, una de les professores del taller, explica que “hi haurà cursos de bellesa i maquillatge en què es treballarem la preparació de la pell, la correcció d’imperfeccions, les ombres o la simetria de les celles. També s’ensenyarà com autoaplicar-se pestanyes postisses i farem cursos de perruqueria”.


Els cursos, que es preveu que comencin aquesta tardor, seran presencials i inclouran també un període de pràctiques i un certificat final. Els tallers estaran oberts a tothom i s’impartiran de manera gratuïta.

En aquest sentit, Malika Sbay destaca que “de vegades, aquest tipus de cursos no arriben a totes les butxaques. Gràcies als tallers, les dones i homes de L’Hospitalet que vulguin aprendre a automaquillar-se podran fer-ho.

La festa de presentació del curs ha comptat amb l’actuació del cantant Dani Galera. En el concert, l’exconcursant d’Operación Triunfo ha presentat alguns dels singles del seu proper disc.