L’Associació Empresarial Pedrosa arriba als deu anys de vida com una entitat hospitalenca, del Barcelonès i amb la sostenibilitat i la responsabilitat com a eixos principals de present i futur al servei de les empreses de la ciutat.

Baltasar Pozuelo n’és el president i ha dit en declaracions a l’Entrevista de l’Informatiu que “avui dia som una associació que fa pinya. El Pla de Millores i la resiliència que vam tenir a la pandèmia ens ha fet mes forts. Nosaltres tenim una capacitat del 30 al 35% en el sí del Districte Econòmic mentre que allò normal és del 5% en qualsevol polígon d’Espanya”.

L’estalvi energètic de les plaques fotovoltaiques

Pozuelo veu el futur de l’entitat i de les empreses “lligat a l’eficàcia, la sostenibilitat i la responsabilitat social. Hem treballat la connectivitat  que és una autopista, un mitjà per arribar. Ara estem en les comunitats energètiques que crec és allò més important amb vistes al futur. Un exemple és la col·locació de plaques fotovoltaiques que abasteixen a 25 empreses i 2.600 llars de L’Hospitalet. Tot plegat estalviarà 100.000 tones de CO2 en 30 anys”.