Fins el dia 4 de gener hi ha de temps per col·laborar amb la campanya “Que cap infant es quedi sense joguina” destinada a recollir joguines noves i semi-noves per als nens i nenes de l’Associació Educativa Itaca

Segons ha explicat Felipe Campos, director de l’Associació Educativa Itaca: “malgrat sigui en petites dosis, tots podem contribuir a que els prop de 300 nens i nenes de l’entitat puguin tenir una joguina i per tant estiguin en igualtat d’oportunitats per Nadal”.

Les joguines es poden portar a la seu de l’entitat, Ronda de la Torrassa 105, 2º pis de dilluns a divendres, de 10 a 13h i de 17.30 a 19.30h. Per a aquesta campanya l’associació ha tingut la col·laboració de NH Hoteles, l’Éscola Sant Jaume, o la Fundació Pere Tarres, entre d’altres empreses i entitats.

La novetat d’enguany de la campanya és que per primera vegada les joguines es faran arribar als pares i aquests seran els que decidiran si les lliuren als seus fills: el Pare Nöel o bé els Reis Mags d’Orient. “Durant unes setmanes, l’equip Educatiu i el de Coordinació d’Itaca fan possible aquesta complicitat amb els pares i mares perquè ningú, cap nen, nena o jove perdi la màgia”, diu Campos.