L’Associació de Veïns de Sant Josep organitzarà dissabte a les set de la tarda, a l’Auditori Barradas, un espectacle solidari de dansa del ventre. Una iniciativa que té com a objectiu recaptar aliments per a persones sense recursos i que no tenen ajuda social a la ciutat. Els organitzadors i les entitats col·laboradores han fet una crida per animar a la gent a participar en aquesta causa solidària.

Nashira Pérez, del grup de dansa del ventre de l’Associació de Veïns de Sant Josep, explica que “hem decidit posar en marxa aquesta iniciativa per recaptar aliments per les persones que més ho necessiten. Aquests aliments van dirigits sobretot a gent sense recursos i que no tenen ajuda social de cap tipus”.

De la seva banda, Estrella Ambrojo, portaveu de la PAH Ciudad de L’Hospitalet, una de les entitats que col·laboren en aquesta iniciativa, ha assenyalat que “necessitem la màxima assistència. La entrada és gratuïta però s’ha de portar un aliment no periple. Esperem que tothom s’animi a participar i a col·laborar perquè hi ha molts veïns de la ciutat que necessiten de la nostra ajuda”.

L’Omaiara Matiz té una filla de 10 anys, es troba en estat irregular, sense feina i en situació de vulnerabilitat. En els darrers mesos, va rebre ajuda de l’Associació de Veïns de Sant Josep, que va aconseguir aliments per a ella i la seva filla. Per això, agraeix aquesta iniciativa que pot servir per ajudar a altre gent que es troba en la mateixa situació que ella.

L’Omaira ha assegurat que “amb actes com aquest persones vulnerables com jo i la meva filla podem aconseguir aliments pel nostre dia a dia. Per això, espero que la gent s’animi a posar el seu granet de sorra aportant aliments, i així poder ajudar a altres persones que com jo tenen dificultats per cobrir les seves necessitats alimentaries”.

L’entrada a l’espectacle de dansa del ventre és gratuïta, només cal portar un aliment no perible que servirà com a donació per aquesta causa solidària.