Per segon any consecutiu la plataforma eldistrito tanca la seva activitat anual amb una festa presencial que es farà dissabte 16 de desembre a partir de les 17 hores a la Industrial Akroll. S’han programat taules rodones i la presentació de projectes rellevants com La Biennal d’Art de Barcelona.

També es farà una xerrada entre Àngel Mestres, director de Trànsit Projectes, i Raúl Olivan, i la presentació del projectes de Contorno Urbano i la Glòria Factoria del arte. També es farà una performance de Las Cosas i un set de DJ a càrrec de Meritxell de Soto. Durant la jornada també es presentarà la segona edició de la Guia Impresa, que donar visibilitat a tots els professionals associats.

Eldistrito.cat és la plataforma per a professionals del sector creatiu i cultural de L’Hospitalet de Llobregat fundada al 2019 Elisabet Parés, Álvaro Garcia i Maria Castillo. L’entitat vol cohesionar a tots els professionals que s’estan instal·lant a la ciutat per tal de dinamitzar i comunicar aquest sector. L’entitat tanca el 2023 amb més de 370 associats.

Les inscripcions són gratuïtes però cal reservar entrada fent clic aquí.