El col·lectiu cultural ‘Eldistrito’ ha tancat l’any amb una gran festa on els professionals del sector creatiu de la ciutat han pogut gaudir de diverses activitats. Entre aquestes activitats han trobat diverses xerrades, la presentació del projecte Contorno Urbano i la del projecte de la Biennal d’Art de Barcelona.

La Biennal d’Art es durà a terme en diferents ciutats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, entre elles L’Hospitalet. “Aquesta ciutat és molt important per aquest tipus d’activitat, ja que s’estan gestant projectes artístics molt importants”, ha explicat la Sara Catalan, cofundadora del projecte. A més a més, també ha destacat que dins del marc de la Biennal a l’Hospitalet es faran residències per artistes, bombolles cocreatives i exposicions, actes i xerrades.

Durant la nit, també han entregat als assistents la segona edició de la Guia Impresa, que aplega als diferents professionals creatius que formen part de l’associació. “La guia la vam fer per connectar tots aquests associats i per posar-los en contacte amb els seus possibles clients. Ho hem distribuït sobretot a empreses d’Hospitalet per tal que quan una empresa busqués un fotògraf pogués trobar-lo fàcilment”, explica l’Elisabet Parés, cofundadora de ‘Eldistrito’.

L’entitat ha tancat l’any amb més de 370 associats a la seva comunitat cultural. Amb aquesta festa es busca cohesionar el teixit creatiu de la ciutat i fer una trobada presencial de tots els creatius.