Fins el 23 de febrer es pot visitar al Centre Cultural La Bòbila l’exposició “L’art de Yilov” de l’artista nord-americana Sierra Ventimiglia. La mostra s’inspira en els humans i la naturalesa.

Sierra Ventimiglia va arribar a Barcelona fa una any i mig seduïda pel valor que la ciutat dóna a l’art urbà. Ara, aterra a L’Hospitalet amb un tastet de les seves creacions. L’artista utilitza com a llenç objectes que la gent deixa al carrer i els dóna una segona vida.

L’exposició que es pot visitar a la Bòbila es diu “L’art de Yilov” i s’inspira en els humans, concretament en la figura femenina, i la naturalesa. “Tot té a veure amb la natura i els humans i tot està junt i flueix”, explica l’artista. En els quadres de Ventimiglia primen els colors vermell i blau que, per l’artista, fan al·lusió al “foc i l’aigua i no pots tenir un sense l’altre”.

L’exposició es completa amb pàgines del bloc de dibuixos de l’artista que formen part del seu procés de creació. També introdueix el concepte d’art mòbil, obres que l’artista deixa en algun punt i que el ciutadà pot moure a un altre lloc.