No va poder ser. Per poc l’Aracena va tornar a perdre davant del CB Tarragona a qui mai ha guanyat. Derrota per sis punts de diferència en una semifinal que era la final anticipada. Els tarragonins jugaven a casa i han guanyat la Lliga Catalana EBA per segon any consecutiu en vèncer a la final al San Feliu 74- 53.  

Els homes de Josep Maria Marsà van plantar cara fins el darrer instant als grans favorits de la Lliga Catalana EBA i de la Lliga, el Club Bàsquet Tarragona. Els tarragonins són reconeguts per tothom com el millor equip de la categoria i ho han tornat a demostrar.

El partit va ser molt intens amb dos equips que es respecten molt. El factor camp va influir decisivament perquè el Tarragona guanyés. La veterania de l’Aracena Colblanc la Torrassa, més de 30 anys de mitjana, va provocar una petita davallada final que va decantar el marcador a favor dels de Tarragona.

L’entrenador de l’Aracena Collblanc, Josep Maria Marsà, ha dit que “no els hem guanyat però cada vegada ens apropem més a ells. A la lliga EBA crec que els podrem guanyar per primer cop. El Tarragona és el favorit allà on juga, el millor equip”.

Marsà ha afegit que “nosaltres som el conjunt més veterà de tots amb coses bones i dolentes. La dolenta és que arribem més cansat al final dels partits i no podem mantenir un ritme tan seguit de partits. Malgrat tot donarem guerra aquesta temporada”.

Josep Maria Marsà ha destacat “el joc interior que tenim, que és molt bo però des de fora estem fallant massa. Les noves incorporacions són importants. Guzmán, López i Navarro ens donen lideratge, tir i rebot, respectivament”.