L’Aracena juga la semifinal de la Lliga Catalana EBA de bàsquet a Tarragona i contra l’equip local, el CB Tarragona, que està considerat el millor equip de la categoria. L’Aracena Collblanc-la Torrassa mai ha guanyat els tarragonins. El partit, dissabte, a les vuit. L’altra semifinal, la jugaran el Montgat i el Quart Piscines Sant Feliu.  

L’Aracena Collblanc la Torrassa juga dissabte les semifinals de la Lliga Catalana EBA a Tarragona davant l’equip local al pavelló del Serrallo. El Club Bàsquet Tarragona és el gran favorit de la competició i la semifinal amb l’equip hospitalenc és una final avançada.

L’equip entrenat per Josep Maria Marsà ha arribat a la final a quatre després de sumar tres victòries i una derrota a la fase prèvia, el mateix balanç que els altres tres equips classificats.

La XXXII Lliga Nacional Catalana EBA ha estrenat enguany nou format de competició amb una fase prèvia que va començar el 28 de setembre. Deu conjunts han estat els protagonistes d’aquesta prèvia dividida en dos grups.

L’entrenador de l’Aracena Collblanc la Torrassa, Josep Maria Marsà, s’ha mostrat realista. “És un partit molt difícil. El Club Bàsquet Tarragona és el millor equip de la lliga EBA. A nivell individual són jugadors semblants i formen un conjunt compacte”.

Marsà ha dit que “mai els hem guanyat però a la vida sempre hi ha una primera vegada. Ens han vençut en els darrers tres anys però cada vegada hem estat més a prop d’ells”.

“En aquest partit”, ha afegit Marsà, “tenim molt a guanyar i poc a perdre. Si no guanyem serà normal i si guanyem serà una veritable fita. Tinc molt clar que qui passi a la final dels dos se’n durà el torneig”.

El vigent campió de la competició és el CB Tarragona, després de superar, a la final de l’any passat, al CB Mollet per 58-75 en una final a quatre celebrada a Mollet del Vallès.