L’Aracena Collblanc-la Torrassa espera repetir la reeixida campanya que el va portar l’anterior temporada a lluitar per pujar a la lliga LEB plata. Els de Josep Maria Marsà mantenen el bloc amb reforços de qualitat. Prèviament l’equip disputa la Lliga Catalana. 

Una temporada molt bona i la intenció de repetir-la. Amb aquest esperit afronta l’Aracena Collblanc la Torrassa la temporada 2013-2014. Es manté el bloc i s’han incorporat tres reforços que poden aportar molt a l’equip.

Josep Maria Guzmán és un dels millors bases de la lliga amb experiència a l’ACB i a la LEB. Un altre fitxatge és l’exescorta del CB L’Hospitalet, Jaume López, un gran tirador i el pivot rebotejador, Sergi Navarro, que arriba del Grup Barna.

L’objectiu és la permanència tot i que les aspiracions de la plantilla van més enllà per poder fer les fases d’ascens. La presidenta de l’Aracena Collblanc la Torrassa, Vicky Segura, toca de peus a terra “per mantenir la categoria, continuarem treballant com fins ara”.

Segura ha afegit que “l’equip té bones sensacions, de moment tot va bé, amb la mateixa base, més les tres incorporacions, i un entrenador, el Josep Maria Marsà, que sap molt bé el que porta entre mans”.

L’entrenador Josep Maria Marsà, va en la línia de la presidenta “de tenir l’objectiu de la permanència però hem de ser sincers amb nosaltres mateixos i amb un equip que és millor que l’any passat les aspiracions hi són”.

Marsà ha dit que “l’any passat vam fer fases. Cal quedar entre els tres primers i intentar, en aquest cas, lluitar per l’ascens. Pas a pas i la temporada ens anirà marcant el camí”.

Sergi Pérez, jugador de l’Aracena Collblanc la Torrassa, també està “esperançat de fer una bona temporada. Les aspiracions que tenim són màximes. La categoria ha perdut equips i encara que no ens hem enfrontats als rivals esperem estar a la part alta de la classificació”.

El proper partit de l’Aracena Collblanc la Torrassa serà dissabte, dia 5, a la pista del CB Cornellà. La lliga EBA no començarà fins el 16 de novembre i l’estrena serà a la pista del Montgat