L’Aracena és nou equip de la Lliga LEB Plata. Un play off esplèndid ha permès els homes de Josep Maria Marsà arribar a una categoria on mai havien estat. Un ascens històric després d’haver guanyat en el darrer partit a l’equip amfitrió, el Tenerife per 65- 78. L’equip necessita ara patrocinadors per afrontar la nova categoria. 

L’Aracena ha fet història. És nou equip de la lliga LEB Plata després de fer un play off d’ascens perfecte. Victòries davant del Gandia, Easo i Tenerife per arrodonir una gran temporada.

El partit ha estat dominat des d’un bon començament per l’Aracena. Després de la primera cistella del Tenerife, els de Collblanc han esta sempre davant en el marcador. Diferències d’entre 7 i 10 punts han estat una constant fins arribar al darrer quart on els homes de Josep Maria Marsà ja han confirmat l’ascens.

Els jugadors han dedicat la victòria i l’ascens al seu company Coro, que es recupera d’un greu accident de moto que va patir fa unes setmanes. És el millor homenatge amb la pujada a la nova categoria.

La presidenta de l’Aracena Collblanc, Vicky Segura, ha dit que “estic emocionada perquè un somni s’ha fet realitat. Ens ho mereixien perquè som una pinya que estima l’entitat. Hem treballat molt bé tota la temporada i aquest, amb una gran defensa, ha estat la cirereta. Ara hem de buscar patrocinadors per l’any vinent i necessitem el suport de tots”