Les noves instal·lacions de l’ONCE a l’Hospitalet al carrer Àngeles Santos, al barri del Centre, han permès que la seva antiga seu al carrer Enric Prat de la Riba es converteixi en el nou casal de Gent Gran de Sant Josep. El nou equipament es preveu que obri les seves portes al mes de setembre del 2024.

El casal de gent gran de Sant Josep triplicarà la seva superfície. De Fet, l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, afirma que “des de l’Ajuntament hem adquirit el local i estem a punt d’aprovar el projecte per poder començar les obres de remodelació el més aviat possible”. Marín apunta que “el casal passarà d’uns 350 metres quadrats a triplicar la seva superfície”.

El casal de gent gran de Sant Josep es va quedar petit de seguida, de fet al local de l’actual equipament del Parc de la Serp, es va sumar un altre a un local al carrer Migdia just al costat de l’ONCE, i ara quedarà tot unificat en un mateix espai.

Es preveu que el nou casal d’avis de Sant Josep sigui una realitat el setembre del 2024, després d’uns treballs d’adequació d’uns sis mesos. Pel que fa a les actuals instal•lacions, l’Ajuntament explica que es parlarà amb el veïnat per definir-ne els usos.