Un any més el professorat i l’alumnat de la Facultat d’Infermeria del Campus de Bellvitge, amb motiu del Dia internacional de la Salut Mental que es va celebrar el 10 d’octubre, organitzen la VII Fira d’Entitats de Catalunya amb el lema “Salut Mental. Salud Mundial”.

A la fira, que s’organitza en el mateix campus, es troben associacions i entitats que treballen per la cura de la salut mental. A més, hi assisteixen persones que pateixen d’algun tipus de trastorn , els seus familiars i amics .

L’objectiu és fer visible i normalitzar la necessitat de treballar, tractar i tenir cura de la salut per millorar el benestar emocionals de les persones.

El lema escollit d’enguany és “Salut Mental. Salut Mundial” i ha estat proposat per la Federació Mundial de la Salut Mental que es basa en la idea de que la salut mental ha de ser un dret humà universal, un dret bàsic per a totes les persones. Segons l OMS, una de cada quatre persones experimentarà algun problema de salut mental al llarg de la seva vida. I és per això que la Facultat d’Infermeria forma els seus alumnes en aquest àmbit amb activitats com l’organització d’aquesta fira.