L’Ajuntament ha encetat la renovació de tot un seguit d’equipaments esportius de la ciutat, entre els que es troben poliesportius i estadis de futbol i bàsquet.

Els poliesportius del Centre Marcel·lí Maneja, Sanfeliu, Fum d’Estampa i Gornal, així com també les Piscines Municipals, han estrenat aquest 2024 nous aparells cardiovasculars. Es tracta de noves cintes de córrer, el·líptiques i bicicletes. Una renovació que pretén oferir una major qualitat en la pràctica esportiva als seus usuaris i usuàries.

Marcadors renovats

Les execucions d’inversions també han afectat l’Estadi Municipal de Futbol i al Poliesportiu Municipal del Centre Marcel·lí Maneja, on s’han canviat els marcadors electrònics per uns de nous. Els antics s’han reubicat al Camp Municipal de la Feixa Llarga i al Poliesportiu de Les Planes.

Se substitueix la grada del Municipal de Can Buxeres

Una altra actuació que ja s’ha iniciat és la substitució de la grada metàl·lica del camp municipal de Can Buxeres per una de nova de formigó amb capacitat per a més de 150 espectadors. Una nova estructura que en un futur es podria ampliar lateralment.

El govern municipal vol executar un pla d’inversions fins al 2030 on es vol renovar les instal·lacions esportives més degradades, amb especial atenció als camps municipals de rugbi i de beisbol.

En aquest pla d’inversions també es contempla la renovació dels camps de gespa artificial en aquelles instal·lacions que més ho necessiten.