L’Ajuntament ha declarat ruïna econòmica contra l’immoble abandonat del carrer Juan de Toledo que provoca problemes d’higiene i males olors als veïns de la zona. Aquesta decisió ha estat comunicada als veïns de Sant Josep afectats que veuen més pròxima la solució al seu problema.

En el darrer Ple municipal, els veïns es van queixar que l’immoble està abandonat i ha acumulat molta brutícia que ha afavorit la presència de rates i altres animals invasors. Això ha provocat problemes d’higiene als seus bolcs i és un focus de possibles infeccions.

Amb el decret de ruïna econòmica, el propietari disposa d’un mes i mig per presentar al•legacions. Si passat aquest tempos no enderroca l’edifici o el rehabilita serà l’Ajuntament l’encarregat de tirar-ho a terra. La tinenta d’alcalde d’Urbanisme, Ana Maria Prados, ha manifestat que “si el 29 de novembre el propietari no ha donat cap resposta, l’Ajuntament tirarà endavant l’expedient per enderrocar l’immoble i el cost se’l carregarà al propietari”.

D’altra banda, l’Ajuntament s’ha compromès a mantenir neta la zona fins a l’enderroc. Els veïns afirmen que ja s’està fent aquesta neteja però que no és suficient perquè alguns veïns s’han trobat rates a casa seva que pugen pels lavabos.