L’Ajuntament de L’Hospitalet ha renovat la tanca perimetral que envolta el parc del pont de Matacavalls, situat al barri de La Florida. L’actuació forma part del Pla de Regeneració Urbana Integral de Les Planes-Blocs Florida.

La renovació d’aquesta tanca que envolta el parc del pont de Matacavalls és una de les accions que ha pres l’Ajuntament de L’Hospitalet per tal de contribuir al Pla de Regeneració Urbana Integral de Les Planes – Blocs Florida i garantir així la regulació de l’accés al recinte i evitar el mal ús de les instal·lacions.

“Al parc de Matacavalls el que s’ha fet ha sigut reforçar tot el perímetre amb tanques d’una mida correcta, sense que perjudiqui a l’entorn, és a dir, que siguin compatibles amb un entorn que volem que sigui amable. El que pretenem és que s’utilitzi en l’horari estipulat, que no hi hagi vandalisme i que la gent pugui gaudir de l’agenda d’activitats del barri en els horaris que toquen”, explica David Gómez, tinent d’alcalde de manteniment i serveis de l’espai públic

Els veïns i veïnes del barri troben necessari que s’hagi renovat la tanca del parc del pont de Matacavalls, ja que així s’eviten situacions de vandalisme i genera més seguretat als ciutadans. Tot i així, els veïns i veïnes també demanen altres millores com reforçar la il·luminació en aquesta zona del barri. “Em sembla perfecte que s’hagin renovat les tanques ja que així hi ha més protecció”, afirma la Pepi Martínez, una de les veïnes del barri. “A mi també em semblen molt bé aquestes tanques del parc, i si pot ser, estaria bé afegir llums en aquesta zona”, explica un altre dels veïns.