Ja s’ha arribat a la segona edició del premi de la Fundació La Bastida que vol impulsar projectes de l’economia social i solidària orientats cap a la consecució del benestar comú que tinguin una clara vocació social, democràtica i igualitària. S’hi han presentat vint-i-sis entitats amb projectes de caràcter social, cultural o educatiu d’arreu de Catalunya.

Les entitats premiades són l’AFA de l’Escola Joaquim Ruyra amb el projecte Escola de Vida; la Fundació Mescladís amb el projecte Cuinant Oportunitats, i l’Associació Punt de Referència amb el projecte Llars El Pas d’innovació en habitatge cooperatiu per a jovent extutelat. Aquestes entitats rebrà una dotació de 3.000 euros que es destinarà íntegrament a executar la iniciativa presentada.

Karla Montenegro directora de l’Escola de Vida a l’espai de l’Entrevista de L’Informatiu

Escola de Vida és un espai permanent de formació d’adults en el barri de les Planes de L’Hospitalet on s’ofereixen trobades culturals i classes de ioga, castellà, alfabetització i un club de lectura. Tot plegat en el sí del Pla Integral de regeneració urbana de les Planes-Blocs Florida on s’inscriuen projectes que en els darrers sis anys han guanyat sis premis: el festival internacional de curts d’organització social Filmserè, el circ social Kanaya Circ i la regeneració de Matacavalls, guardonada en tres ocasions.