L’equip masculí de bàsquet de l’AESE ha finalitzat la temporada sense poder evitar el descens a 1a Catalana. El seu entrenador, Jorge Tarragona, no seguirà dirigint l’equip. Els de Santa Eulàlia hauran d’afrontar una renovació de la seva plantilla de cara a la propera temporada. 

La temporada 2018-2019 va ser històrica per l’AESE amb el debut a la Copa Catalunya masculina. Els problemes en forma de lesions i les baixes de jugadors expliquen que l’equip hagi perdut la categoria cinc anys després.
De fet, el mal inici de lliga va comportar l’arribada d’un entrenador de gran nivell com és Jorge Tarragona. Tot i arrencar bé, l’AESE va anar perdent pistonada.

Jorge Tarragona ha comunicat que no continuarà a l’AESE ja que considera que cal començar un nou projecte partint de zero. Una de les primeres decisions creu que hauria de ser una àmplia renovació de la plantilla.

El tècnic hospitalenc busca nou equip per entrenar i té molt clares les seves preferències: “un projecte que tingui llarga duració i que estigui a prop de L’Hospitalet. Que tingui aspiracions també és molt important”.

La propera temporada l’AESE competirà a la 1a Catalana amb un equip que lluitarà per retornar de nou a la Copa Catalunya.