Els aficionats al bon bàsquet formatiu tenen una cita obligada d’aquí a deu dies amb la celebració, per part de l’AESE, del Torneig “Ciutat de L’Hospitalet”. L’any passat es va estrenar la categoria cadet masculí i, enguany, la gran novetat serà l’estrena de la categoria júnior femení.

L’organitzador del Torneig, David Sabiote, ha destacat que “una entitat com l’AESE, que li dona la mateixa importància al bàsquet masculí com femení, no era normal tenir només un torneig masculí. Hem fet un esforç i estem molt contents de tenir també categoria femenina”.

El torneig júnior femení comptarà, a banda de l’AESE, amb la presència d’un club de prestigi com és l’Estudiantes, i també dels millors catalans, com són el Joventut de Badalona, el Manresa, el Sant Adrià i el Sabadell Vallès.

En l’apartat cadet masculí, participaran l’AESE, juntament amb el Barça, la Penya, el Manresa, el CB L’Hospitalet i l’equip italià de l’Orange Basket. I és que la voluntat dels organitzadors és comptar sempre amb un club estranger de primer nivell.

Pel que fa als amfitrions, l’AESE, s’espera que puguin gaudir de l’experiència d’enfrontar-se a les futures estrelles del bàsquet. Els partits es jugaran entre el 8 i el 10 de desembre als poliesportius municipals de Santa Eulàlia i El Gornal amb entrada gratuïta. Tret del dissabte a la tarda que hi haurà control d’aforament a Santa Eulàlia.