Finalitzada la fase inicial de la 1a Divisió nacional femenina de waterpolo, l’AESE ja té clar una cosa. L’any vinent, com a mínim, seguiran a la mateixa categoria, el segon màxim nivell del waterpolo estatal.

L’AESE ha acabat en quarta posició aquest primer grup i ha aconseguit plaça per a la fase d’ascens a Divisió d’Honor. Això sí, només s’arrosseguen els punts aconseguits contra els equips amb els quals es torna a coincidir a la segona fase i això fa que el conjunt de Judit Pujol iniciï aquest grup amb només un punt.

“L’objectiu era classificar-nos en el grup de dalt per tenir la permanència i això ho hem aconseguit”, remarca Judit Pujol, entrenadora de l’AESE. “A més, hem competit tots els partits, el màxim de què hem perdut ha estat quatre gols, estic molt contenta amb els resultats”, assegura.

Ara, l’AESE inicia aquesta segona fase i té clar que és molt complicat acabar entre els quatre primers i fer play off d’ascens. Pujol es marca objectius de millora individual i col·lectiva: “Marquem molts més gols que al principi i la defensa està millor organitzada, però encara hi ha detalls per millorar”.

L’AESE iniciarà la segona fase aquest dissabte, visitant la piscina de l’equip madrileny del Concepción Ciudad Lineal. A més, l’equip de Judit Pujol s’enfrontarà també contra el CN Horta, el Colegio Brains i el CN Cuatro Caminos. Vuit partits per davant per continuar gaudint de la categoria de plata del waterpolo espanyol.