A la 1a Divisió Catalana de waterpolo masculí, l’AESE lluita per quedar en primera posició i d’aquesta manera classificar-se per a la fase d’ascens a la 2a Divisió Espanyola. De moment, l’equip que entrena Edu Villar es troba a un punt del líder, el Club Natació Manresa.

Després de cinc jornades disputades l’AESE porta quatre victòries i només una derrota, a la piscina del Manresa i per un gol de diferència. Això vol dir, que els de Santa Eulàlia depenen d’ells mateixos per guanyar la lliga i tenir opcions per pujar a la categoria de bronze espanyola.

La temporada passada l’AESE va debutar a la 1a Divisió Catalana i es va quedar a prop de complir l’objectiu. Enguany la pressió ha augmentat i els rivals li tenen més respecte, més encara quan la plantilla s’ha reforçat amb jugadors de qualitat.

L’entrenador Edu Villar afirma que “és una lliga on partim com un dels conjunts favorits i ho hem de demostrar, no només davant dels equips grans també contra els més petits”. De la seva banda, el porter Dawid Weiland destaca que “ens hem reforçat amb jugadors molt bons que tenen experiència en divisions superiors. Tot i que hem millorat en atac, el nostre fort aquesta temporada és la defensa”.

La lliga a la 1a Divisió Catalana es reprendrà el primer cap de setmana de desembre. Serà la 6a jornada i l’AESE rebrà a la piscina municipal de Santa Eulàlia al CN Caldes.