L’AECS L’Hospitalet no ha pogut donar la sorpresa en la final de la Copa Catalunya femenina de futbol sala. L’equip de Jordi Archilla ha perdut la final davant l’AE Les Corts per 0 a 3.

 Primers minuts igualats amb un AECS que, fidel al seu estil, ha sortit a per totes. Les hospitalenques sabien de la dificultat del duel però no volien deixar-se ni un gram de força en el seu intent d’aixecar la copa.

L’equip de Jordi Archilla ha tingut les seves opcions però que hi ha marcat primer ha estat l’AE Les Corts. Aina Torrents posava el 0-1 i complicava encara més els somnis de les hospitalenques.

A l’inici de la segona part, Helena Rodríguez ha anotat el 0-2 per a les barcelonines, un gol que pràcticament sentenciava el duel. El 0-3, de Marta González, ha deixat sense opcions l’equip de Jordi Archilla.

Malgrat la derrota, l’AECS marxa amb el cap alt de la Copa Catalunya. Han disputat la primera final de la seva història i, durant molts minuts, no s’ha notat la teòrica diferència de nivell entre els dos equips. El conjunt hospitalenc pot estar més que orgullós.

Fotografia: FCF