La temporada 2022-2023 serà recordada per sempre a l’AECS L’Hospitalet. L’equip femení de futbol sala ha assolit, d’una banda, la classificació per a la final de la Copa Catalunya, i de l’altra, ha aconseguit la permanència en una categoria exigent com és la 2a Divisió espanyola.  

L’AECS L’H acumula 12 temporades consecutives a la divisió de plata espanyola de futbol sala femení. En tot aquest temps mai havia signat un curs com aquest. Amb la permanència assegurada a manca de tres jornades les del barri de Sanfeliu han aconseguit classificar-se, per primera vegada, per a la final de la Copa Catalunya. Un partit que l’enfrontarà a Les Corts el proper 27 d’agost.

Pel que fa a la lliga, l’AECS L’H va aconseguir assegurar el gran objectiu de la temporada, que no era un altre que la permanència. Tot i així no ha estat fàcil. A principi de lliga van haver lesions de jugadores importants, la qual cosa no va ajudar a sumar les primeres victòries. Una vegada recuperades, l’equip va recollir bons resultats i va millorar de manera notable el seu joc.

L’AECS L’H ha finalitzat la competició regular en 9a posició, amb un balanç general de 10 victòries, 4 empats i 12 derrotes.