Vuit equips, un centenar de participants i dos dies de competició. Aquestes són les dades que formen part de la primera edició de l’AECS LH Cup, organitzada pel club i que s’estrena aquesta temporada. Aquesta primera edició ha deixat a l’entitat molt satisfeta i han confirmat que arriba per quedar-se, amb el compromís de mantenir-la i potenciar-la en el futur.

“Teníem bastant il·lusió per poder fer un torneig de futbol sala i que representés el nivell que tenim a la ciutat. Ens agradaria haver comptat amb més temps, però de moment ha sortit tot molt bé. Els equips, les famílies i els jugadors estan molt contents”, ha declarat l’Óscar García, entrenador infantil de l’AECS i qui ha format part de l’organització del torneig.

Aquesta primera edició de l’AECS Cup ha reunit a clubs com Eixample, Glòries, Mataró, Gràcia, Reus, Abrera, Prat i, òbviament, amb els amfitrions de l’AECS, probablement els més il·lusionats per poder participar en un torneig d’alt nivell a la seva casa. “Mai s’havia fet un torneig així i no ens ho esperàvem gens. Quan vam veure els clubs que vindrien a jugar, va ser brutal i ens vam emocionar molt”, ha explicat l’Hugo Adelantado Domínguez, jugador infantil del club.

El guanyador d’aquesta primera edició ha estat el Futsal Mataró, que a la gran final es va imposar a l’equip amfitrió, l’AECS. Deixant de banda els resultats, el més important va ser la satisfacció de tots els equips participants i la sensació de feina ben feta per part de l’organització.