L’equip masculí de l’AEC Collblanc confia en signar una bona segona volta i certificar el gran objectiu de la temporada: salvar la categoria a la Copa Catalunya. El conjunt que dirigeix Jordi García va recuperant mica en mica els molts jugadors que van caure lesionats abans del Nadal. 

En la temporada del retorn a la Copa Catalunya, l’AEC Collblanc acumula un registre de 6 victòries i 7 derrotes. Unes xifres que el situen a la part baixa de la classificació però a tan sols un triomf de la permanència. Cal recordar que els de Collblanc tenen nou entrenador i una plantilla renovada pràcticament al cent per cent respecte al curs passat. A manca d’una jornada per acabar la primera volta les sensacions son prou bones.

És cert que jugant com a locals al poliesportiu municipal de Sanfeliu els resultats han estat irregulars, però com a visitants l’AEC ha guanyat pràcticament la meitat dels seus partits. De cara a la segona volta s’espera millorar els registres, més encara quan s’estan recuperant efectius que van caure lesionats al poc de començar la lliga. I és que no és cap secret que l’AEC Collblanc lluita per mantenir-se a la Copa Catalunya. Una permanència que suposaria un gran retorn de l’equip a la màxima categoria catalana.

L’AEC Collblanc disputarà dos partits importants a casa aquest cap de setmana. El primer divendres davant del Mataró, un duel que va quedar ajornat en el seu dia. I el segon partit serà aquest diumenge contra el líder de la competició: El Masnou.