Aquest diumenge s’han disputat les finals masculina, femenina i EBA de la Copa L’Hospitalet de bàsquet. El gran triomfador ha estat l’AEC Collblanc que ha guanyat dos dels tres trofeus, el masculí i la Copa EBA.  

1ª Copa L’Hospitalet de bàsquet Lliga EBA, 6ena Copa L’H de bàsquet femení i 7ena Copa L’H de bàsquet masculí organitzats pel Consell Esportiu de L’Hospitalet. Els tres títols s’han jugat aquest dissabte, dia 7 i diumenge, dia 8, al poliesportiu del Centre. L’AEC Collblanc s’han endut dos dels tres trofeus en joc.

La Copa L’H EBA va finalitzar amb la victòria de l’AEC Collblanc la Torrassa, que va vèncer en la final de la primera competició sota aquesta denominació al Club Bàsquet L’Hospitalet per 98 a 90.

L’AEC Collblanc també es va imposar en la Copa L’H masculina, la més veterana després de set edicions en guanyar l’AESE, l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia, per 83 a 64.

Finalment, partit més que emocionant el que es va disputar a la categoria femenina. Després de dues pròrrogues, es va imposar a la final el CE Joventut L’Hospitalet a l’AEC Collblanc que no va poder aconseguir el triplet guanyant en totes les categories. El resultat va ser de 98 a 88.

El premi Marcel·lí Maneja al millor jugador de la categoria masculina ha estat per Jaume López de l’AEC Collblanc.  El mateix premi però en categoria femenina ha estat per la Neus Dutren, jugadora del Joventut L’Hospitalet.