L’Associació Esportiva Bellsport L’H celebra enguany el seu 40è aniversari. L’entitat de Bellvitge compta actualment amb seccions de futbol sala, gimnàstica rítmica, bàsquet, natació amb aletes i pàdel.

Corria l’any 1983 quan un grup de professors de l’Institut de Bellvitge van detectar que el barri necessitava una entitat esportiva per tal que els joves poguessin practicar esport. D’aquesta idea va sorgir el Bellsport. Quaranta anys després l’entitat és tot un referent a Bellvitge. Actualment compta amb més de 300 esportistes que practiquen futbol sala, gimnàstica rítmica, bàsquet, natació amb aletes o pàdel.

Des de l’entitat voldrien ampliar el nombre de seccions, però la manca d’espai ho condiciona tot. El que sí sembla força enllestit és un nou projecte de caire social per tal de facilitar la pràctica esportiva a nens i joves amb situacions socioeconòmiques complicades.

La junta directiva del Bellsport treballa de valent per recuperar les xifres d’abans de la pandèmia, quan hi havia més 370 esportistes federats.

Pel que fa a la bona marxa del primer equip de futbol sala a la 2a B, el seu entrenador, Antonio Mesa, assegura que ascendir a la categoria de plata és ara mateix una il•lusió i no pas un objectiu.