L’Associació Esportiva Bellsport competeix enguany a la 2aB de futbol sala masculí amb una plantilla rejovenida. El conjunt de Bellvitge ha començat guanyant en el seu debut a casa davant del Calvià (8-2) i perdent a la darrera jornada a la pisa de l’Almonacid (5-3).

Un inici de temporada esperançador ha ajudat al Bellsport a veure el futur amb optimisme i reforçar la idea de que calia un canvi profund a la plantilla. Les deu incorporacions, tot i ser moltes, han ajudat a generar un nou ambient a dins del vestidor.

L’entrenador del Bellsport, Antonio Mesa destaca que “enguany tenim una mica de tot a la plantilla. Tenim jugadors que son molt bons atacant, d’altres que ho son defensant. Però si he de destacar un aspecte remarcaria la seva actitud, que realment és excel·lent”.

Pel que fa estrictament al joc, el propi Antonio Mesa assegura que cal millorar molt en totes les facetes. Una situació que tard o d’hora s’acabarà donant: “el compromís dels jugadors amb el col·lectiu està sent molt positiu. Tot i així hem de millorar en el joc ofensiu, combinant millor les jugades. I en defensa, crec que el més important és centrar-nos en no cometre errors”.

L’objectiu del Bellsport és construir un equip a llarg termini. Això no treu que tothom somiï amb la possibilitat de disputar les eliminatòries d’ascens a la categoria de plata del futbol sala espanyol.

“Sempre és bo debutar a casa guanyant, però sabem que tenim molta feina per davant. Cal millorar el nostre joc. En aquesta nova temporada el que volem és assentar la nova plantilla després d’haver incorporat a deu jugadors. No ens amaguem, volem jugar eliminatòries d’ascens, però ara mateix no ens volem fixar cap fita concreta”, afirma Antonio Mesa.

El Bellsport tornarà a jugar al poliesportiu municipal Sergio Manzano aquest dissabte. Ho farà davant del Montsant, penúltim classificat.