Última jornada de competició a dues de les categories amb més presència d’equips de la ciutat. L’Hospitalense, que necessitava un empat per ser equip de 3a Catalana, ha perdut contra La Salle Bonanova i seran els barcelonins els que pujaran de forma directa.

Ha estat, a més, una derrota contundent. Després d’una primera part més igualada, 1-1, en el segon acte La Salle Bonanova ha estat molt superior. Fruit d’això, han arribat els gols que sentenciaven el partit pels visitants. El marcador final, un contundent 2-6.

Ara, l’Hospitalense disputarà l’eliminatòria d’ascens contra un segon d’un altre grup. En cas de superar aquest play-off, el conjunt de Jordi Martínez Hervás tornaria a la 3a Catalana després del descens de la temporada passada.

Pujarien, precisament, a la categoria en la qual han competit enguany La Florida CF i l’EJ Can Pi. Una 3a Catalana que la temporada vinent tornarà a tenir als de Juan Martínez i Soufian Araissi. L’empat en el derbi d’avui, que servia als dos conjunts hospitalencs, ha certificat la salvació pels blancs i quadribarrats. En aquesta mateixa categoria, també s’han salvat FC Can Buxeres, Albirrojita de Catalunya i La Florida CF “B”. L’únic descens que cal lamentar és el del FC Can Buxeres “B”, que la temporada vinent jugarà a la 4a Catalana.