L’Associació de Veïns de Pubilla Cases es mostra molt escèptica respecte del futur del nou Hospital de L’Hospitalet i els seus integrants són crítics amb la ubicació del nou Hospital Clínic que anirà molta a prop del barri. A l’Entrevista de l’Informatiu hem parlat amb el president de l’Associació de Veïns, Daniel Giménez que s’ha mostrat dolgut amb les decisions que afecten al futur dels dos hospitals.

Giménez ha dit que “com tot allò que afecta al barri d’una manera o altra la construcció del nou Clínic suposo que trigarà deu o quinze anys en fer-se perquè el nou Hospital General fa més de 20 anys que s’hauria d’haver fet i ja veieu que res de res. Tot és igual. I pel que fa al lloc on anirà el Clínic desapareixeran unes instal·lacions que són molt bones i tampoc entenc la decisió”.

Dani Giménez ha afirmat que “el tema de l’hospital General és vergonyós perquè han passat molts consellers i el darrer que ha vingut a L’Hospitalet no va dir res del tema que ens afecta. L’actual hospital té uralita i en lloc de curar als malalts hem d’evitar que l’amiant mati. Això vol dir que s’haurà de buidar i posar als malats en un altre lloc si ho volen arreglar. Ningú aclareix res i és una incertesa”.

Un tema que des de fa molts anys preocupa als veïns de Pubilla Cases és Can Rigal. Giménez ha mostrat la seva preocupació “per un tema feixuc. L’Ajuntament volia fer una segona placa Europa aquí però està degradat. No es pot fer res perquè ningú es posa d’acord. Què és allò que es farà?. Pisos i en canvi l’hospital no es farà mai”.