La Xarranca d’Hivern és la nova programació infantil i familiar que es fa al Centre Cultural Santa Eulàlia. Enguany com a novetat hi ha espectacles de diversos generes, titelles, clowns, circ, contes, poesia i musicals. Les activitats es fan els dissabtes a les sis de la tarda i són gratuïtes.

Carmen Ortega, directora del Centre Cultural Santa Eulàlia, ha explicat que “enguany hem ampliat l’oferta dels espectacles que oferim en la programació infantil i es podran veure, a més de titelles, actuacions de tot tipus”.

Una programació variada dirigida als més petits

  • Dissabte 27 de gener, a les 18:00 els contes seran els protagonistes, amb l’espectacle ‘Un raig de Sol’, contes reciclats. Un nen que viu una aventura durant la nit descobreix la importància de l’aigua per a les nostres vides. La Sol Galatro, actriu i narradora oral des de fa 19 anys, fa contes per passar-ho bé, però també per pensar.
  • Dissabte 24 de febrer, a les 18:00, serà el torn del ball, els jocs i l’animació amb el ‘Dr.Fly i el ball dels marcians’. El ball dels marcians és un espectacle participatiu en què el Dr.Fly ensenya els balls que va aprendre d’unes persones que deien ser del planeta Mart.
  • Dissabte, 9 de març, a les 17:30 i a les 18:00, la màgia arriba a la Xarranca d’Hivern amb el David Valencia i ‘Abrakadbra kkdvak’. Un espectacle de màgia per als més petits de la casa.
  • Dissabte, 16 de març, a les 18:00, el clown, mim, titelles i màgia aterren a la programació infantil del Centre Cultural Santa Eulàlia. El ‘Ruskus Patruskus’ presenta ‘Cirkruskus’. Un espectacle inspirat en els vells pallassos de circ, en aquells personatges entranyables de nas vermell, barret petit, sabates grans i un optimisme a tota prova. Combina l’art del clown amb diferents tècniques com el mim, les titelles i la màgia.

El Lali Club celebra els seu primer aniversari

El Centre Cultural Santa Eulàlia ofereix a més el Lali Club un cicle d’espectacles dirigits al públic adult on es pot gaudir de monòlegs, cabaret i petits concerts. Una iniciativa que fa un any que està en marxa i que ha tingut molt bona acollida entre el públic.

  • Divendres, 26 de gener, a les 20:30, Romina Cocca, amenitzarà la tarda amb un monòleg d’humor ‘Egocentrica’, on amb un estil sagaç i no exent de sarcasme aquesta argentina tocarà temes quotidians com la parella, els traumes o els infuencers.
  • Divendres, 16 de febrer, a les 20:30, la Berta Rubio, amb el seu espectacle ‘JAPI LALI 2U!’, oferirà un monòleg on xerrarà del sexe dels àngels i on brindarà amb tothom que la vulgui acompanyar i passar una bona estona.
  • Divendres,15 de març, a les 20:30, serà el torn de la Teresa Urroz i el seu espectacle ‘JARTA METIEN’, un monolèg per moure els malucs. Un cant a la vida amb una filosofia que ens farà bellugar.

Carmen Ortega, ha assenyalat que “vam començar que fer per atreure al públic adult i llavors vam pensar en fer un cabaret on també es poguessin fer monòlegs, concerts, espectacles de petit format o lectures dramatitzades. Cada cop ve més gent i venen en grup. S’anima molta gent del barri”.